Τα καθημερινά του Half Note 9 – 10 Μαρτίου
Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club

Στις 21:30

Μια συναυλία αφιερωμένη με αγάπη και τιμή,  Άσμα Ασμάτων στη γυναίκα.

Στη γυναίκα που γελάει, που ερωτεύεται, που πονάει, που θυμάται, που μάχεται, που θρηνεί, που ονειρεύεται, που επαναστατεί και ανασταίνεται. Στη γυναίκα που αγαπά και σε σφίγγει στην αγκαλιά της, τη μάνα, την αδελφή, τη σύντροφο, την κόρη.  Στη γυναίκα την άχρονη και διαχρονική.Η Suzanne σε παίρνει από το χέρι και σου δείχνει πού να κοιτάξεις πάνω από τις πόλεις, ανάμεσα στα σκουπίδια και στα λουλούδια υπάρχουν ήρωες, υπάρχουν παιδιά που ζητάνε την αγάπη.

Και σηκώνεις το κεφάλι στον ουρανό, στο πέταγμα του Μαύρου Κορακιού της Joni Mitchell που αναζητά τη φώτιση, τη μουσική σε κάθε του βουτιά στον αέρα.

Κι εκεί στη μέση της νύχτας σωπαίνεις και ακούς τον σπαραγμό της Llorona, που μόνο οι Σαμάνοι και τα σκυλιά που ουρλιάζουν τη νύχτα μπορούν να την ακούσουν, να τη δουν… να μεταμορφώνεται σε Φάτα Μοργκάνα και με τα χέρια  της να σου χαρίζει νερό θαλασσινό για να μεταλάβεις, την ώρα που η θεία Σάρα της Simone σηκώνει με τη δύναμη της πλάτης της όλο σου τον πόνο και σε λυτρώνει…

Η World Jazz βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τέσσερις αγαπημένους και εκλεκτούς μουσικούς της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής σκηνής, τους Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο, Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και Γιώργο Μακρή στην γκάιντα, δημιουργούν μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη γυναίκα των τόπων και των χρόνων.

Αγγελική Τουμπανάκη 5tet – For Women:

Γρηγόρης Ντάνης | κιθάρα
Γιώργος Μακρής | γκάιντα, φλογέρες, καβάλ

Απόστολος Καλτσάς| μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης | τύμπανα, pads, sound design
Αγγελική Τουμπανάκη | φωνή, loops, Fx

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ “FOR WOMEN”

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλέφωνο : 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr – artinfo.gr

Πληροφορίες: https://www.halfnote.gr/

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 21:30
 

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος σε τραπέζι 12€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club

Στις 21:30

“Jazz Passion & Skills meet Groove & Intelligence “

Ένα από τα σημαντικότερα group της ελληνικής τζαζ, το Spiral Trio επιστρέφοντας στην σκηνή του Half Note Jazz Clubσυναντά τον εξαιρετικό σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα,  για μία μοναδική συναυλία στις 10 Μαρτίου 2022.  Οι Spiral Trio με  παρουσία σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Ελλάδας, Φεστιβάλ και σπουδαίες σκηνές της Ευρώπης και δισκογραφική παρουσία συμπληρώνουν σχεδόν μία δεκαετία ζωής και βρίσκονται στην πιο δημιουργική τους περίοδο. Ο Δημήτρης Τσάκας είναι κι αυτός ένας σαξοφωνίστας, συνθέτης, leader και παραγωγός από τους σπουδαιότερους που έχει αναδείξει η σκηνή της τζαζ στην  πατρίδας μας και  συνεργασίες μεγάλης εμβέλειας αλλά και δισκογραφία.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση, ένα γκρουπ και ένας σολίστας που έχουν κοινές αναφορές στο στυλ της μοντέρνας τζαζ, συνεργάζονται αρμονικά κι αυτοσχεδιάζουν με φαντασία, ποικιλία και έντονη διάδραση πάνω σε δικές τους συνθέσεις αλλά και jazz standards, για να μας χαρίσουν κάποια μουσική βραδιά απ’ αυτές που μας μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη και την καρδιά.

Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο

Σπύρος Μάνεσης – πιάνο

Αρίωνας Γυφτάκης – κοντραμπάσο

Αναστάσης Γούλιαρης – τύμπανα

www.dimitristsakas.com

www.spyrosmanesis.com

https://www.facebook.com/spiraltrio/

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Προπώληση: www.viva.gr,

Πληροφορίες  & Κρατήσεις: 210 9213310

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Πέμπτη 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος σε τραπέζι 12€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

Για περισσότερες πληροφορίες: www.halfnote.gr & 2109213310


Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.