Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” (VIDEO)
Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας. Στο βίντεο του zarpanews.gr φαίνεται η φωτιά στην οροφή του λεωφορείου, πιθανόν στο σύστημα εξαερισμού. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης, κοντά στις στάσεις των λεωφορείων, έξω από το κτίριο του αεροδρομίου.

Η δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά για το περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο της γραμμής Χ96:
Η απαξίωση των ΜΜΜ από τους κυρίους Μητσοτάκη και Καραμανλή, η αδράνεια στην ενίσχυση και συντήρηση του στόλου τους έχουν οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενα και επικίνδυνα ατυχήματα.
Σήμερα, είχαμε ένα ακόμα αρνητικό περιστατικό με όχημα της Ο.ΣΥ. Και, μάλιστα, έξω ακριβώς από την είσοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Κινητήρας λεωφορείου της γραμμής Χ96 έπιασε φωτιά, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.
Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι.
Οφείλουν έστω μια συγγνώμη και να αναλάβουν -επιτέλους- την ευθύνη για την ολική κατάρρευση.
Οφείλουν να απαντήσουν αν οι συντηρήσεις των λεωφορείων της Ο.ΣΥ. πραγματοποιούνται κανονικά. Ή αν το βάρος του Οργανισμού έχει πέσει στις βλάβες των πολυμεταχειρισμένων λεωφορείων που προμηθεύτηκαν μέσω leasing.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.