Στήριξη στα «Ζαχαρωτά», με τα γκολ στη Γαλλία




Η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε, με τη Βιγιαρεάλ να αποκλείει τη Γιουβέντους, μέσα στο Τορίνο. Απόψε, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γάνδη, για το Κόνφερενς Λιγκ, ενώ το «μενού» περιλαμβάνει και ντέρμπι «Αιωνίων», στα πλαίσια της Ευρωλίγκας.

Στοιχηματικά όμως, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται πρωτίστως στην Πρέμιερ Λιγκ, στην αναμέτρηση μεταξύ Έβερτον και Νιούκαστλ, και, δευτερευόντως, στη ρεβάνς μεταξύ Λυών και Πόρτο, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η πληρέστερη αξιολόγηση της fonbet

774. Έβερτον – Νιούκαστλ (21:45)



Είναι αλήθεια και η Έβερτον κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση και τα «ζαχαρωτά» μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νιούκαστλ μπορεί να προέρχεται από εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Τσέλσι (1-0), αλλά με το αήττητο σερί που είχε «τρέξει» νωρίτερα (6-3-0) βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

➥ Θα πονταριστεί η νίκη της Έβερτον λόγω έδρας και κινήτρου. O άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

777. Λυών – Πόρτο (22:00)

Η Λυών πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 1-0 στο «Ντραγκάο», αλλά η Πόρτο έχει τις δικές της πιθανότητες για πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η πορτογαλική ομάδα χρειάζεται νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ζευγάρι στην παράταση.

➥ Η Λυών είναι προβληματική στην άμυνα και η Πόρτο έχει το γκολ. To Combo Bet G/G & Over 2,5 δεν ενθουσιάζει ως τιμή, αλλά μας αρκεί σε απόδοση 1.93.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.