Ρεάλ για ανατροπή, Μπέτις για το πρώτο βήμα




Ο αγώνας στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν κυριαρχεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Η «Βασίλισσα» καλείται να κάνει την ανατροπή μετά την ήττα με 1-0 στο «Παρκ ντε Πρενς», εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δράση υπάρχει και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αξίζει να παίξεις από το pame stoixima app;

899. Μπέτις – Άιντραχτ Φρανφούρτης (19:45)

Για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Μπέτις κοντράρεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Ισπανία. Είναι ο πρώτος αγώνας και οι δύο ομάδες αναζητούν το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο ισπανικό Πρωτάθλημα (3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας), ενώ οι φιλοξενούμενοι από διπλό στην έδρα της Χέρτα Βερολίνου για την Bundesliga με σκορ 4-1. ➥ Η έδρα αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Η επιλογή μας είναι ο άσος σε απόδοση 1.80.



974. Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μαδρίτη, στον επαναληπτικό της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι έχουν προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά οι Μαδριλένοι έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

➥ Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Σε τέτοιες τιμές, θα πάμε με τη νίκη της «Βασίλισσας» σε απόδοση 2.58.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.