Παλαιό Φάληρο: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία




Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στεκόμενος αλληλέγγυος προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας συμμετείχε και στήριξε την ανθρωπιστική δράση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και 10 Δήμους της Αττικής.

Πολίτες, φορείς και εταιρείες του Παλαιού Φαλήρου, έδειξαν μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δήμου, συλλέγοντας υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας, για την υποστήριξη του άμαχου πληθυσμού στην Ουκρανία.

Με την συνδρομή για ακόμα μια φορά των εθελοντών του Δήμου, έγινε η παραλαβή και η διαλογή των κάτωθι ειδών:

Κουβέρτες
Υπνόσακοι
Είδη ατομικής υγιεινής
Παιδικές τροφές – Γάλατα
Φαρμακευτικό Υλικό
Στον πολυχώρο του Δημαρχείου όπου έγινε η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας βρέθηκε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος και συνεχάρη τους εθελοντές για την προσπάθειά τους, αλλά και τους πολίτες που έσπευσαν να δείξουν για ακόμη μία φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο.



«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και συγκινητικό ταυτόχρονα, να βλέπεις τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας. Εδώ στο Παλαιό Φάληρο, πολίτες και φορείς έχουν επανειλημμένα αποδείξει την ευαισθησία τους όποτε έχει παραστεί ανάγκη. Το δίχτυ αλληλεγγύης που υφαίνεται με την συμμετοχή όλης της Φαληριώτικης κοινωνίας γίνεται όλο και πιο ισχυρό» τόνισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναφερόμενος στην μαζική συνεισφορά της Φαληρικής Κοινωνίας στην κοινή δράση της Δημοτικής Αρχής Π. Φαλήρου και του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την Ουκρανία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.