Οι μάσκες έπεσαν αλλά ο Στέφας δεν τη βγάζει από πάνω του…




Μέχρι χθες τα έβλεπε όλα λάθος. Tώρα ο Στέφας τα βλέπει όλα σωστά και έτρεξε να εντάξει την παράταξή του, αυτόν και ένα άλλο δηλαδή, στην παράταξη του Κωνσταντάτου. Του έταξαν ότι θα κρατάει το χέρι του δημάρχου που θα κρατάει το ψαλίδι για την κοπή της κορδέλας στο Ελληνικό…

Δείτε την ανακοίνωση του τεράστιου αυτοδιοικητικού και πολιτικού, Κώστα Στέφα: Η Παράταξη μας όλα τα χρόνια παρουσίας της στα δημοτικά δρώμενα είχε ένα στόχο: να είναι χρήσιμη στους δημότες της πόλης μας.
Όλα αυτά τα χρόνια ασκήσαμε πάντα εποικοδομητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση, αποφύγαμε το λαϊκισμό και τις προσπάθειες ανούσιου εντυπωσιασμού, καταθέσαμε θέσεις, στοχευμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
Ειδικά στις τελευταίες εκλογές του 2019, διακηρύξαμε με σαφήνεια ότι κύριος στόχος ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξασφάλιση ανταποδοτικών οφελών για την πόλη και τους δημότες από την σπουδαιότερη επένδυση που γίνεται στην χώρα μας, την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
Μία επένδυση που το 90% αυτής θα πραγματοποιηθεί εντός του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.
Ο στόχος πλέον αυτός βλέπουμε να επιτυγχάνεται από τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή της πόλης μας.
Με την σωστή πολιτική διεκδικήσεων που ασκήθηκε, έχουμε ήδη κερδίσει ως δήμος χώρους, οι οποίοι θα αποδοθούν στους δημότες μας και θα χρησιμοποιηθούν τα επόμενα χρόνια για το καλό της πόλης μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μέσα σε αυτά το νέο Δημαρχείο, το Μέγαρο Ποντιακού Ελληνισμού, το κτίριο για χρήση ΑΜΕΑ κ.α.
Επίσης τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την ουσιαστική και συνεχή αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του δήμου μας από την δημοτική αρχή.
Με κριτήριο όλα τα παραπάνω και την πραγματική αγάπη που τρέφουμε για την πόλη μας αποδεχόμαστε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου να συμπορευτούμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το βέλτιστο θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες μας.
Εστιάζουμε σε όσα μπορούν να μας ενώνουν και θεωρούμε ότι μέσα από την σύνθεση των όποιων διαφορετικών απόψεων μπορούμε να καταλήξουμε σε σπουδαία αποτελέσματα για την πόλη.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ανακοινώνουμε την συνεργασία της παράταξής μας και την παράταξη «Ενωμένη Πόλη» του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, σύμφωνα με το πνεύμα και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών.
Θεωρούμε ότι μόνο ενωμένοι όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, θα φέρουμε το μέγιστο αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ανάπτυξη της πόλη μας και το καλύτερο αύριο των δημοτών μας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.