Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού
Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη με τους κακοποιούς να μπαίνουν στο σπίτι και να κατεβάζουν το γενικό ώστε να μην καταγράψει τη δράση τους η κάμερα ασφαλείας της εισόδου.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δύο διαρρήκτες μπηκαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Ανδριανουπόλεως στην Νέα Σμύρνη και ανέβηκαν στον 3ο όροφο. Με διαρρηκτικά υλικά έσπασαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου χωρίς, ωστόσο, να πειράξουν την κλειδαριά ασφαλείας της πόρτας. Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, οι δύο διαρρήκτες μπηκαν στο σπίτι κρατώντας φακούς ενώ ο ένας από τους δύο έτρεξε να γυρίσει ανάποδα την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο διάδρομο.

Ο συνεργός του κατευθύνθηκε προς τον ηλεκτρολογικό πίνακα και κατέβασε το γενικό διακόπτη ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους από τις κάμερες του σπιτιού.

Στη συνέχεια, οι δυο νεαροί έκαναν άνω-κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά. «Από ο, τι καταλάβαμε τρομοκρατήθηκαν κυρίως λόγω της κάμερας και έψαξαν το σπίτι στα γρήγορα», λέει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία μαζί με το σύζυγό της έλειπαν από το σπίτι εκείνη την ημέρα.Οι δύο διαρρήκτες παρέμειναν στο διαμέρισμα για περίπου 8 λεπτά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Η ιδιοκτήτρια έλαβε μήνυμα στο κινητό της, το οποίο είναι συνδεμένο με την κάμερα του σπιτιού, και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δράστες, όμως, κατάφεραν να διαφύγουν έχοντας αρπάξει ως λεία αρκετά χρήματα, μια βιντεοκάμερα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

«Δυστυχώς η γειτονιά μας αλλά και η πολυκατοικία μας έχει γίνει στόχος διαρρηκτών πολλές φορές. Τα κρούσματα πλέον στην περιοχή είναι αρκετά», επισημαίνει στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και τονίζει πως δεν είχε εντοπίσει ύποπτες κινήσεις έξω από την πολυκατοικία της τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.