Με τα γκολ στο Μόναχο, θα το παλέψει η Λιντς στο Λέστερ




Η Μπάγερν υποδέχεται την Μπάγερ στο Μόναχο και προμηνύεται ένας ακόμα αγώνας των δύο ομάδων με πολλά γκολ. Η Λιντς, με τον Μαρς να ντεμπουτάρει στην τεχνική ηγεσία, ψάχνει απεγνωσμένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λέστερ.

Μάθε Πως να κερδίσεις στο blackjack εδώ!

190. Λέστερ – Λιντς (14:30)

Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, η 12η Λέστερ υποδέχεται τη 16η Λιντς, η οποία έχει νέο προπονητή και θέλει να κάνει μία καινούργια αρχή. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτέλεσε παρελθόν έπειτα από τέσσερις ήττες και ο Τζέσε Μαρς είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από νίκη (2-0 την Μπέρνλι εκτός έδρας), αλλά δεν βρίσκονται ούτε αυτοί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς είχαν πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3).



➥ Ο Μαρς ντεμπουτάρει στη Λιντς, που σίγουρα θα βελτιωθεί και θα εμφανιστεί με καλύτερη ψυχολογία. Χ2 & Over 1,5 η επιλογή σε απόδοση 2.45.

233. Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Για την Bundesliga, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου παίζει με την 3η Μπάγερ Λεβερκούζεν και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ούσα στο +8 από τη 2η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί προέρχονται από δύο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους (5-0-1).

➥ Τα ματς των δύο ομάδων έχουν γκολ και θέαμα. Άλλωστε, μιλάμε για τις καλύτερες επιθέσεις της κορυφαίας κατηγορίας της Γερμανίας. Το G/G & Over 3,5 προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.