Η παράδοση της Μάντσεστερ και το θέαμα στο Μιλάνο




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει την Τότεναμ στο σπουδαίο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ. Η παράδοση είναι ξεκάθαρα με το μέρος της και μπορεί να φτάσει σε νέα επιτυχία επί των «σπιρουνιών». Η Μίλαν είναι το φαβορί κόντρα στην Έμπολι, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται η φιλοξενούμενη, οδηγεί περισσότερο στην επιλογή των πολλών τερμάτων.

Διάβασε την αξιολόγηση του n1 casino live!

434. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (19:30)

Σπουδαία αναμέτρηση στην Πρέμιερ Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Σίτι, ηττήθηκε εύκολα 4-1. Δίχως νίκη στα δύο πιο πρόσφατα ματς εντός συνόρων (0-1-1), αν και παραμένει μέσα στην πρώτη εξάδα. Το μυαλό ταξιδεύει και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρονάλντο, Βαράν και Καβάνι είναι διαθέσιμοι. Η Τότεναμ διέλυσε την Έβερτον (5-0) και έστειλε μήνυμα πως είναι εδώ σχετικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δεν αντιμετωπίζει απουσίες και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σον, Κουλουσέφσκι και Κέιν θα είναι η επιθετική τριπλέτα.



➥ Η παράδοση (4-1-1) οδηγεί προς τον άσο, θα τον τιμήσουμε στην εξαιρετική απόδοση του 2.22.

460. Μίλαν – Έμπολι (21:45)

Κλείνουμε με Α’ Ιταλίας. Η Μίλαν προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με τη Νάπολι (1-0), αποτέλεσμα που την κρατάει την κορυφή της βαθμολογίας. Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά της, καθώς έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Αγνοεί την ήττα στα 8 τελευταία επίσημα ματς (4-4-0) και είναι στο χέρι της να διευρύνει το σερί της. Η Έμπολι άφησε βαθμούς στη Γένοβα (0-0 με Τζένοα), παρέμεινε μακριά από τις νίκες για 11η αγωνιστική. Είναι από τις ομάδες που δίνουν καλό τέμπο στα παιχνίδια τους. Έχει πετύχει έως τώρα 40 γκολ, αλλά έχει δεχθεί και 53 (2η χειρότερη άμυνα).

➥ Nαι μεν φαβορί ο άσος, αλλά προτιμότερη επιλογή είναι να κινηθούμε στα τέρματα και το Over 3,5 που πληρώνει 2.35.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.