Η αλεπού στο παζάρι




Ο Γιώργος Ραπτάκης αναλύει & προτείνει

Θα θυμάστε πριν από μερικές μέρες που στη στήλη μου είχα ανεβάσει ένα άρθρο για τις βρωμιές και τα στησίματα που συμβαίνουν στις χαμηλές κατηγορίες του Ισραήλ. Μιλάω για στησίματα διότι τα δημοσιεύματα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα αποτελέσματα στους αγώνες που αναφέρονται. Και το εντυπωσιακό είναι πως η Ομοσπονδία εκεί αδιαφορεί.

Αναλυτική αξιολόγηση για το pamestoixima live betting

Είπα λοιπόν σήμερα έτσι για την ιστορία να βάλω στο «βιογραφικό» μου και ένα μπετ από τη Γ Ισραήλ, πιο συγκεκριμένα από την Liga Alef South. Δεν διάβασα τίποτα το ύποπτο, θα παίξω τον μπουκ στα ίσα, με γνώμονα τη βαθμολογία και την είδηση ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είναι χωρίς προπονητή. Ομιλώ για την αναμέτρηση Χολόν Γιρμάου – Χάποελ Αζόρ. Σύμφωνα με τη βαθμολογία η απόδοση του άσου είναι όχι τυράκι αλλά ολόκληρο… κεφάλι τυρί. Ξεκάθαρο αυτό. Η Χολόν μάχεται για την απευθείας άνοδο ενώ η Αζόρ να γλυτώσει το φουντάρισμα.



Θα σας βάλω τρία αποσπάσματα. Ένα για την παραίτηση του προπονητή της Αζόρ, ένα για το πρόβλημα της πρόσληψης καινούργιου και ένα που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μου ότι σήμερα η Αζόρ πάει χωρίς προπονητή. Η μετάφραση έχει γίνει από τα Ισραηλινά μέσω Google translate. Βέβαια η αλεπού πάει στο παζάρι με ότι αυτό συνεπάγεται.

➥ Ξέρω ότι μπορεί να με στήσουν και να με καθαρίσουν για πλάκα, αλλά εντάξει δεν θα παίξω και μία περιουσία. Εν γνώση μου ότι συμβεί θα είναι.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.