Αλληλεγγύη στους Ουκρανούς πρόσφυγες που κατέφυγαν στο Παλαιό Φάληρο μέσα από τη δίνη του πολέμου




O Δήμος Παλαιού Φαλήρου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, καλεί τους δημότες της πόλης σε ακόμα μία πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Μεριμνούμε για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα-παιδικά-ένδυση) για τους Ουκρανούς πρόσφυγες που βρίσκουν καταφύγιο στο Παλαιό Φάληρο, συμβάλλοντας στη σίτιση και επιβίωσή τους.

Από την Δευτέρα 21 Μαρτίου και μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, καθημερινά από τις 11.00’ το πρωί έως τις 7.00’ το απόγευμα στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, είσοδος από Αρτέμιδος)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ:



  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Παιδικές τροφές
  • Είδη πρώτης ανάγκης
  • Παιδικά ρούχα και παπούτσια

Οι Φαληριώτες αποδεικνύουμε διαρκώς, ότι δεν μένουμε αμέτοχοι απέναντι σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή θέση. Έχουμε στο επίκεντρο των δράσεων μας τον άνθρωπο που μας έχει ανάγκη όλους.

Δίνουμε χαμόγελο ελπίδας, αισιοδοξία διαβίωσης, απαλύνουμε, έστω και λίγο τον πόνο των Ουκρανών προσφύγων. Βοηθάμε, ξανά, έμπρακτα τους αμάχους που ξεριζώθηκαν, βιώνοντας τις τραγικές συνέπειες του πολέμου. Συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα για αυτούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.