Έπεσε νεκρός την ώρα που έκανε σκι γνωστός δικηγόρος




Σοκ στον Βόλο. Υπέστη ανακοπή και πέθανε την ώρα που έκανε σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ο γνωστός Βολιώτης δικηγόρος Παναγιώτης Αλεξόπουλος.
Ο άτυχος δικηγόρος, 61 χρόνων, κατέβαινε τις πίστες, με έναν φίλο του, όταν παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του έπεφτε αναίσθητος πάνω στο χιόνι. Εντρομος ο φίλος του άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Δίπλα του έσπευσαν αμέσως ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Γρηγόρης Ιγγλέσης και οι δύο γιατροί του Χιονοδρομικού Κέντρου, οι οποίοι με μαλάξεις προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς ήταν αργά. Πριν από λίγο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Ο απροσδόκητος θάνατός του έχει προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στον Βόλο. Συγκλονισμένοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι και ολόκληρος ο νομικός κόσμος. Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος υπήρξε ένας από τους πλέον πετυχημένους δικηγόρους της πόλης. Ιδιαίτερα αγαπητός και προσιτός, τιμούσε τους φίλους του. Αγαπούσε ιδιαίτερα το σκι. Τον χειμώνα, κάθε Σαββατοκύριακο, απολάμβανε το αγαπημένο του σπορ στις Αγριόλευκες. Δυστυχώς σήμερα έκανε την τελευταία κατεβασιά…στις πίστες του χιονισμένου βουνού που τόσο αγαπούσε. Πηγή: taxydromos.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.