“Έγδυσαν” Smartaki στην Αργυρούπολη – Σύλληψη κλεφτών στο Μπραχάμι (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην Αργυρούπολη “χτύπησαν” το βράδυ της Δευτέρας 21 Μαρτίου, οι “ποντικοί” των Smart οι οποίοι έκλεψαν ανταλλακτικά. Συγκεκριμένα πήραν τον πίσω προφυλακτήρα, την μάσκα μπροστά, το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων και την κονσόλα.

Μια ακόμη κλοπή από αυτοκίνητο smart σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Άγιο Δημήτριο με τον ιδιοκτήτη να κυνηγάει τους δράστες και να τους συλλαμβάνει με τη βοήθεια των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ερευνάται αν είναι τα ίδια άτομα που “χτύπησαν” και στην Αργυρούπολη. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr:

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο διαρρήκτες, οι οποίοι φορούν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, την ώρα που πλησιάζουν ένα smart που είναι σταθμευμένο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Ο ένας δράστης κρατάει ένα φακό και φυλάει τσίλιες ενώ ο συνεργός τους σκύβει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου και με ένα εργαλείο ξεκολλάει τον προφυλακτήρα και τα φανάρια από το όχημα. Τα φορτώνει στα χέρια του και μαζί με τον άλλο νεαρό επιβιβάζονται σε ένα λευκό ΙΧ και φεύγουν προς την λεωφόρο Βουλιαγμένης.



Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους από την κάμερα ασφαλείας, κατέβηκε από το σπίτι του και άρχισε να κυνηγά τα μέλη της σπείρας με τη μηχανή του. Παράλληλα, στην περιοχή φτάνουν 3 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και 4 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς ο ιδιοκτήτης του smart είχε προλάβει να καλέσει το 100.

Ο ίδιος κατάφερε να τους φράξει το δρόμο στην οδό Λιδορικίου με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν τους δύο διαρρήκτες και να τους οδηγήσουν στο ΑΤ Αγίου Δημητρίου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, πρόκειται για 2 νεαρούς, ηλικίας 18 και 20 ετών, αλβανικής καταγωγής. Ο ένας είχε συλληφθεί και πριν από ένα χρόνο μετά απο καταδίωξη όταν είχε αρνηθεί να σταματήσει με τη μηχανή του σε έλεγχο της αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.