Άλιμος: Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κολύμβησης




Την Κυριακή 10 Απριλίου το Φεστιβάλ Κολύμβησης επιστρέφει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.
Επιλέγουμε την απόσταση που θέλουμε να κολυμπήσουμε (1 ή 2 χλμ) και συμμετέχουμε στην Κολυμβητική Γιορτή της Άνοιξης για τους κολυμβητές και τριαθλητές.
Παράλληλα ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου τόσο με το αντίτιμο συμμετοχής όσο και με προσφορά προϊόντων πρώτης ανάγκης.
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου και την Τεχνική κάλυψη του Αγώνα έχει αναλάβει ως Χορηγία τo Triathlon Lab.
Το Φεστιβάλ είναι αποκλειστικά κοινωνικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου.
Διαδικασία Εγγραφής
Ο κάθε αθλητής για να συμμετέχει στον αγώνα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
Συμπληρώνει την αίτηση συμμετοχής και υπογράφει την υπεύθυνη δήλωση. Η αίτηση εγγραφής είναι εκτυπωμένη στο κολυμβητήριο αλλά μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά στον ενδιαφερόμενο.
Αποστέλλει επίσης ιατρική βεβαίωση (τελευταίου 12μήνου) από καρδιολόγο ή γενικό γιατρό μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό αρνητικού μοριακού ή Rapid test για τον Covid-19
Καταθέτει 10 ευρώ στον εξής λογαριασμό : TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ GR97 0172 0280 0050 2808 3528 834 ΔIKAIOYXOΣ AΓPOTPOΦH ΠPOIONTA MEΣOΓEIAKHΣ ΓHΣ IKE
Προσκομίζει τα παραπάνω έγγραφα (αίτηση συμμετοχής/ υπεύθυνη δήλωση & καταθετήριο μαζί με την Κάρτα Υγείας Αθλητή/ Ιατρική Βεβαίωση στο εξής email : [email protected]
Σημείωση : Καθώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν δέχεται χρήματα το αντίτιμο συμμετοχής του κάθε αθλητή/ -τριας θα πάνε σε λογαριασμό εγκεκριμένου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο προμηθευτή φρέσκων προϊόντων ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρέχει προϊόντα ίσης αξίας με το συγκεντρωθεί ποσό σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δήμου.
Για κάθε κατάθεση θα κόβεται απόδειξη από τον προμηθευτή του κοινωνικού παντοπωλείου, οι οποίες θα μοιραστούν στους αθλητές την ημέρα του αγώνα. Στο καταθετήριο αναγράφουμε “Φεστιβάλ Κολύμβησης” και το Ονοματεπώνυμό μας.
Τεχνικές προδιαγραφές αγώνα
Οι αγώνες των 1000 και 2000 μέτρων θα διεξαχθούν σε σειρές ανάλογα με το κολυμβητικό επίπεδο (αναμενόμενες επιδόσεις) με 3-4 άτομα ανά διαδρομή και με το drafting να επιτρέπεται όπως και στο open Water (Αριστερόστροφη κυκλική πορεία).Η εκκίνηση θα γίνει μέσα από το νερό.
Το περπάτημα ή τρέξιμο ενός μιλίου θα γίνει με εκκίνηση και τερματισμό από το κολυμβητήριο
Βραβεύσεις
Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.
Πληροφορίες

Για Θέματα Εγγραφών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κολυμβητήριο Αλίμου : Τηλ. 210 98 13 192 & Email: [email protected]

Για Τεχνικά Ζητήματα  και συμμετοχή στις δωρεάν εργομετρικές μετρήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Triathlon Lab : Κινητό :6937170260 & Email [email protected][email protected]



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.