7.700 Γλυφαδιώτες έχουν κάνει αίτηση για δωρεάν ξύλα
Η δωρεάν διανομή ξυλείας σε δημότες και κατοίκους της Γλυφάδας ξεκίνησε, με πραγματικά τεράστια ανταπόκριση. Ήδη, μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες, ο δήμος έχει δεχθεί περίπου 7.700 αιτήματα και 400 πολίτες έχουν κιόλας παραλάβει ξύλα για το τζάκι τους.
“Συνεχίζουμε όλες τις επόμενες ημέρες, οργανωμένα και μεθοδικά, με τρόπο ώστε να αποφεύγεται και ο συνωστισμός” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου
“Όσοι έχετε κάνει αίτηση και δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα, θα λάβετε σύντομα SMS στο κινητό σας από τον Δήμο Γλυφάδας για να παραλάβετε την ξυλεία. Μια κίνηση που βοηθάει πολλές οικογένειες να κρατήσουν το σπίτι τους ζεστό και να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις στο κόστος θέρμανσης.


Τα ξύλα θυμίζουμε προέρχονται από τα πολλά δέντρα και κλαδιά που μαζέψαμε από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, αφού τα έριξε η σφοδρή κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας (παράλληλα ήδη οργανώνουμε την αντικατάσταση των δέντρων αυτών με νέες φυτεύσεις).
Με ευθύνη του Δήμου μας, τεμαχίζονται και διανέμονται δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης μας που συμπληρώνουν την αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που φτιάξαμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που εργάζονται και καταθέτουν ψυχή και για αυτή τη προσπάθεια.
Μην διστάζετε να κάνετε αιτήσεις όσοι δεν το έχετε ήδη πράξει.
Τα ξύλα θα διανέμονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αλλά δεν σταματάμε εδώ: Θα παγιώσουμε αυτή την πρακτική και θα συνεχίσουμε ανά διαστήματα με νέες διανομές, με ξυλεία που θα συγκεντρώνουμε από όλα τα κλαδέματα που γίνονται καθημερινά στην πόλη μας.”

Για την πρωτοβουλία του αυτή, που αγκαλιάστηκε από τους δημότες, μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ1 ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Μαζί του και η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για πρώτη φορά από τη νέα της θέση, της Αντιδημάρχου Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Γλυφάδας.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.