Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου βραβεύει τους Μανώλη Αναστασίου και Βασίλη Αποστολόπουλο




(Δελτίου τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου)

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στον χώρο του “Ελλάδος Εικόνες” (Λεωφόρος Ποσειδώνος 10), στην πρώτη εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας και την τιμητική βράβευση
του Ιατρού Ε.Σ.Υ. Μανώλη Αναστασίου & του Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου, Διευθύνοντος Σύμβουλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την σημαντική κοινωνική τους προσφορά.

Ως νέο συμβούλιο, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για άνοιγμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην Τοπική κοινωνία αμέσως μετά την συγκρότησή μας σε σώμα, αιτηθήκαμε στον Γραμματέα Οργανωτικού την έγκριση για την δημιουργία τριών ακόμη τομέων, ήτοι ΑΜΕΑΠοιότητας Ζωής & Εθελοντισμού, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Για να εγκαινιάσουμε αυτούς τους νέους τομείς στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου και να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση των στόχων μας, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες μας εκδηλώσεις με την συνεργασία αυτών των τομέων μεταξύ τους.



Έτσι με ομόφωνη απόφασή μας θεσπίσαμε στην κοπή της Πίτας μας, να γίνεται κάθε χρόνο η βράβευση από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλίμου, πολιτών που έχουν διακριθεί στο χώρο τους για το έργο τους και παράλληλα για την κοινωνική και εθελοντική τους προσφορά, καθώς και την υποστήριξή τους στις ευάλωτες ομάδες.

Στην φετινή μας πρώτη εκδήλωση επιλέξαμε να βραβεύσουμε δυο τέτοιους διακεκριμένους πολίτες

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Βασίλη Αποστολόπουλο, η σημαντική κοινωνική προσφορά του οποίου, ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας και έχει επανειλημμένως βραβευτεί για το σημαντικό κοινωνικό του έργο με τιμητικές διακρίσεις στην Ελλάδα και από διεθνή Φόρουμ.

Και τον κ. Μανώλη Αναστασίου, Ιατρό Αναισθησιολόγο, που έπειτα από τρεις δεκαετίες στο εθνικό σύστημα υγείας, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του με σύνταξη από το Θριάσιο, όταν ξέσπασε η πανδημία, δήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει και να επιστρέψει ως εθελοντής. Πράγματι τον Μάρτιο του 2021, έθεσε και πάλι τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή της μάχης .

Έχοντας την αγαθή τύχη να έχουμε τον κ. Μανώλη Αναστασίου συμπολίτη μας στον Άλιμο και το Ιατρικό Κέντρο να έχει την έδρα του σε όμορο Δήμο, είχαμε την ευκαιρία να εισπράξουμε συχνά σε μεγάλο βαθμό την γενναιοδωρία τους.

Τόσο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιατρικού Κέντρου με την περίθαλψη και νοσηλεία ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες καθώς και προγράμματα πρόληψης στην τοπική κοινωνία αλλά και την σημαντική προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, όσο και με την κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά στον πάσχοντα Συνάνθρωπο από τον Μανώλη Αναστασίου.

Η με ταπεινότητα ανταπόκριση εκ μέρους τους, όταν τους ανακοινώσαμε την πρόθεση μας, ήταν συγκινητική και εκτός ότι μας χαροποίησε βαθιά, μας επιβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής μας.

Παράλληλα όμως μας γέμισε με μεγαλύτερες και περισσότερες ευθύνες, ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα το πήχη των προσδοκιών και των στόχων μας. Η παρουσία σας στην εκδήλωσή μας, θα μας τιμήσει και θα μας δώσει χαρά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.