Παλαιό Φάληρο: Περίπατος στο ιστορικό κτίριο της “Βίλας Συγγρού”




Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, σας προσκαλεί στον Ιστορικό Περίπατο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, με μια ξεχωριστή ξενάγηση, σε ένα σπουδαίο τοπόσημο της πόλης, το ιστορικό κτίριο της “Βίλας Συγγρού”, όπου στεγάζεται η υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας ΓΕΑ/Διεύθυνση Ιστορίας.

Οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν σε χώρους  όπου φυλάσσονται σημαντικά έγγραφα και αρχειακό υλικό της ιστορίας της Πολεμικής  Αεροπορίας.

Ακολούθως ο  περίπατος θα συνεχιστεί στη γύρω περιοχή (Πάρκο και ναός Αγ. Γεωργίου, αρχαίο λιμάνι), με ξεναγό τον δημοσιογράφο & συγγραφέα Κώστα Στοφόρο, σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής ζωής και Εκπαίδευσης..

Σημείο συνάντησης, στην κύρια είσοδο του κτιρίου, Μωραϊτίνη 1, στις 11.00 πμ



  • Για την είσοδό στο εσωτερικό του κτιρίου, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού οι επισκέπτες εισέρχονται μόνο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης :

Α. Πιστοποιητικού εμβολιασμού

Β. Πιστοποιητικού νόσησης.

Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

  • Η δήλωση συμμετοχής σας γίνεται ηλεκτρονικά, στο e-mail της Δημοτικής Βιβλιοθήκης [email protected],
  •  

Παρακαλούμε να αναφέρετε πλήρες ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (20 θέσεις) η συμμετοχή σας πρέπει να αποσταλεί μέχρι την Παρασκευή 25/2/2022.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.