Παλαιό Φάληρο: Κατήγγειλε 35χρονο για παρά φύση βιασμό στο διαμέρισμά της




Κινέζα γνώρισε σε νυχτερινή έξοδο έναν 35χρονο Έλληνα, οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα της στο Παλαιό Φάληρο, συνευρέθηκαν ερωτικά, όμως το επόμενο πρωί τον κατήγγειλε στην Αστυνομία για παρά φύσιν βιασμό. Μάλιστα η 25χρονη δήλωσε ότι συνευρέθηκαν με τη συναίνεση της, όμως όταν ο δράστης επιχείρησε να προχωρήσει σε παρά φύσιν ερωτική πράξη εκείνη αντέδρασε, φώναζε και καλούσε σε βοήθεια, με τον ίδιο να την αγνοεί και να προβαίνει σε αυτή την ενέργεια τρεις φορές!

Ο άνδρας, μετά την προσφυγή της κοπέλας στις αρχές, εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη ενώ στην 25χρονη Κινέζα έχει δοθεί παραγγελία, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το εφιαλτικό συμβάν καταγγέλθηκε στο τμήμα του Παλαιού Φαλήρου πρωινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου. Η νεαρή Κινέζα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας και είπε ότι το προηγούμενο βράδυ, γνώρισε σε νυχτερινή έξοδο τον 35χρονο με τον οποίο κατέληξαν στο σπίτι της. Συνευρέθηκαν ερωτικά όμως ο άνδρας θέλησε να προχωρήσει σε μια πράξη για την οποία όμως η κοπέλα δεν συναινούσε. Μάλιστα τον παρακάλεσε να σταματήσει όμως εκείνος όχι μόνο δεν σεβάστηκε την άρνηση και την επιθυμία της να σταματήσουν εκεί, αλλά παρά τις φωνές και τα κλάματα, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια όχι μία αλλά τρεις φορές.

Η κοπέλα, είπε στην καταγγελία της ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και σταμάτησε από ένα σημείο και μετά να αντιστέκεται στον βιαστή της. Όταν έφυγε, πήγε σε οικείο πρόσωπο, περιέγραψε όλα όσα ανατριχιαστικά της είχαν συμβεί και μαζί πήγαν στην Αστυνομία. Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε ψητοπωλείο στα Κάτω Πατήσια όπου εργάζεται και τον συνέλαβαν. Πηγή: protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.