Νέα Σμύρνη: Δωρεάν rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα




Kατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από αύριο, 23 Φεβρουαρίου 2022, θα διενεργούνται δωρεάν rapid test για την εκπαιδευτική κοινότητα στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης, επί της οδού Αρτάκης 78 (δίπλα από τα δημοτικά ιατρεία). Η δράση θα ισχύει για μαθητές, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Οι μαθητές θα προσκομίζουν βεβαίωση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Τα rapid test θα διενεργούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 14:00-19:00, κατόπιν ραντεβού στον τηλεφωνικό αριθμό 2132025941, από τον φαρμακοποιό του Δήμου, κ. Μπουζούκα Χριστόφορο και από την παιδίατρο που συνεργάζεται με τα ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης κα. Καλτσά Μαρία* .
Για τη διοικητική υποστήριξη της δράσης ορίστηκαν στελέχη του Κέντρου Κοινότητας. Οι εργαζόμενοι στη Δράση θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19.
Επιπλέον από το Δήμο Νέας Σμύρνης αγοράστηκαν και διατέθηκαν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας μάσκες υψηλής προστασίας.
Με τη βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται επίσης στα Κέντρα Υγείας Καλλιθέας και Νέου Κόσμου όπου γίνονται και εκεί δωρεάν τα rapid.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.