Με τα γκολ στο Αγρίνιο και την έκπληξη στην Αγγλία




Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μπαίνει η Σούπερ Λιγκ και η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο υπόσχεται γκολ και θέαμα. «Πονηρή» έξοδος της Μάντσεστερ Σίτι, για την Πρέμιερ Λιγκ, στην έδρα της Έβερτον.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά ΝΒΑ!

362. Παναιτωλικός – Βόλος (19:30)

Ωραία αναμέτρηση διεξάγεται στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός περιμένει τον Βόλο, με σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Το 2-1-0 έχει φέρει χαμόγελα στην ομάδα του Αναστασίου, που ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι, απλά το ιδανικό φίνις στην κανονική διάρκεια. Ο Βόλος έχει την ίδια συγκομιδή βαθμών με τους γηπεδούχους (28), ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έδειξε πως αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.



➥ Χωρίς άγχος και οι δύο, μπορούν να χαρίσουν θέαμα, το Over 2,5 βρίσκεται στο 2.12 και δεν χωράει πολλές σκέψεις για να παιχτεί.

358. Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον καλείται να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Λάμπαρντ προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, συνεχίζοντας τα σκαμπανεβάσματα στις επιδόσεις της. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από ήττα 3-2 εντός με Τότεναμ, αποτυχία που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Διαρκώς στην κορυφή, αλλά βλέπει τη Λίβερπουλ να την πλησιάζει.

➥ Ισχυρό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, όμως η ήττα της Σίτι από τα «σπιρούνια» ίσως φέρει ανισορροπία, έτσι αξίζει μία «τουφεκιά» στον άσο του 12.50!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.