Θυμίζει… Μπαρτσελόνα




Ο Κωστής Μητσέας αναλύει & προτείνει

Αγώνες ρεβάνς για Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, με την αλλαγή του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ να παίζει σημαντικό ρόλο πλέον. Ξέχωρα το ελληνικό ενδιαφέρον στις δύο αναμετρήσεις, το ματς που κλέβει την παράσταση είναι αυτό στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και με αυτό θα ασχοληθώ.

Μάθε περισσότερα για τη φονμπετ

Η Νάπολι πήρε παραπάνω απ’ ότι άξιζε στο πρώτο ματς (1-1), παρότι προηγήθηκε στο σκορ θα μπορούσε άνετα να δεχθεί την ανατροπή. Επιστρέφω στον πρόλογο, χωρίς να μετράει παραπάνω το γκολ που πέτυχε στη Βαρκελώνη για να προκριθεί στο 90λεπτο χρειάζεται πλέον μόνο νίκη. Η ομάδα του Σπαλέτι με το 1-1 κόντρα στην Κάλιαρι για το πρωτάθλημα συμπλήρωσε αήττητο 9 αγώνων (4-5-0) σε όλες τις διοργανώσεις, όμως βγάζει προβληματική εικόνα στα τελευταία ματς. Σαφώς και είναι ελαφρυντικό οι απουσίες που έχει, αν και απόψε είναι καλύτερα τα αγωνιστικά νέα (δείτε στο ρεπορτάζ του αγών εδώ). Σημειώνω πως ακολουθεί ντέρμπι για τη Σέριε Α με τη Λάτσιο κι ενώ διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα.



Η Μπαρτσελόνα είναι (πολύ) καλά το τελευταίο διάστημα. Το απέδειξε και με την εμφάνισή της στο εκτός έδρας ματς με τη Βαλένθια, όπου έκανε… περίπατο (4-1). Πέρα του αποτελέσματος, κρατάω το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε μετά από πολύ καιρό, αλλά και το ότι η άμυνά της παραβιάστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Τσάβι την… ψάχνει τη δουλειά επιθετικά και φαίνεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, όμως αμυντικά πιθανότατα το πρόβλημα δεν είναι λειτουργικό, αλλά προσώπων και αυτό λύνεται μόνο με μεταγραφές (όπως άλλωστε έγινε και στην επίθεση, με τις προσθήκες των Τραορέ, Ομπαμεγιάνγκ).

➥Σε καλύτερη κατάσταση η ισπανική ομάδα, αυτή τη στιγμή δείχνει ένα κλικ πιο μπροστά από τους Ιταλούς. Δέχομαι όλα τα πονταρίσματα πάνω τους (διπλό, σκέτο ή με κάλυψη, συνδυαστικό με γκολ, απλή πρόκριση κλπ), εγώ θα προτιμήσω τη μεγάλη απόδοση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.