Δήμος Αλίμου: «Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν»
Ο Δήμος Αλίμου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ), σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική συνδιοργανώνουν τη Διαδημοτική Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου, με σκοπό:

α) την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτώνβ) και τον προσυμπτωματικό έλεγχο (Μέτρηση Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων).

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αλίμου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:

  • Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
  • Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους, καθώς για να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται για όλα τα νοσήματα για τα οποία προτείνονται προληπτικές εξετάσεις, βάσει του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) (https://kepygeias.org).
  • Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Οι ανασφάλιστοι και οι άποροι των Δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλίμου, μπορούν να λάβουν ειδικό παραπεμπτικό, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ώστε να εξυπηρετηθούν δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε το Διαγνωστικό Κέντρο του Δήμου μας που συμμετέχει στην Εκστρατεία, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

[ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ – Βιοιατρική Αλίμου: Λ. Βουλιαγμένης 578- τηλ: 210.9937770]

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Αιγινίτη Δήμητρα στο: 210.9853580, και κα Τοψή Κική στο: 210.9886947.

«Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.