Γλυφάδα: Τρόμος για υπάλληλο πρακτορείου – Την σημάδευε ο ληστής με το όπλο




Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία υπάλληλος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα, όταν ένας ληστής την απείλησε με όπλο.

Ο 22χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα φορώντας γάντια και μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Ακινητοποίησε την υπάλληλο και εκείνη του έδωσε τα χρήματα υπό την απειλή όπλου. Πηγή βίντεο: megatv.com

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του δράστη:

Συνελήφθη στη Βάρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 22χρονος ημεδαπός για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.



Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων τριών ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε περίπτερο, πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα τυχερών παιγνίων σε Ελληνικό και Γλυφάδα, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη.

Από την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε στην περιοχή της Βάρης και συνελήφθη.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 22χρονος, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας υγειονομική μάσκα και κουκούλα, προσέγγιζε τα στοχοποιημένα καταστήματα και εισέρχονταν αιφνιδιαστικά σε αυτά. Ακολούθως, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τους εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και προϊόντα και στη συνέχεια διέφευγε πεζός.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν, -2- αεροβόλα πιστόλια, ο ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων που είχε αφαιρέσει από συναφές κατάστημα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν -3- ληστείες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.