Γλυφάδα: Διανομή προϊόντων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ




Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 8.30 π.μ. έως 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την πρώτη διανομή προϊόντων της χρονιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)». Η διανομή των προϊόντων θα λάβει χώρα στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου (Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη). Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστους Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή των ειδών όλοι οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν:

1. ΑΜΚΑ

2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο

Εάν η παραλαβή των προϊόντων δεν μπορεί να γίνει από τον ωφελούμενο ή από μέλος της οικογένειας που περιλαμβάνεται στην αίτηση, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή εξουσιοδότηση εκδοθείσα από www.gov.gr. Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή. Το πληροφοριακό υλικό με τα είδη και τις ποσότητες που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι, προς ενημέρωσή τους θα βρίσκεται αναρτημένο στο χώρο της διανομής. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα για τις ώρες διανομής. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής, καθώς θα διατεθούν μεγάλες ποσότητες ειδών παντοπωλείου, νωπών προϊόντων, είδη βασικής υλικής συνδρομής-γενικής χρήσης.



Οι ωφελούμενοι θα έρχονται στο χώρο φορώντας μάσκα και μόνο την ώρα που θα τους αποσταλεί στο SMS και στο email τους, καθώς θα χωρισθούν σε αλφαβητικές και ωριαίες ομάδες για την αποφυγή του συγχρωτισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες στη διάρκεια της διανομής θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πρόνοιας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας στο τηλ: 2109647021 και ώρες 08:00-15:00. Υπεύθυνες υπάλληλοι Επικοινωνίας: Ευφροσύνη Κυρίτση, Στυλιανή Κουλούβαρδη και Αικατερίνη Στεργιοπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.