Βίντεο – ντοκουμέντο από την έκρηξη με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη, στην Αργυρούπολη
Άγνωστοι επιτέθηκαν με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αργυρούπολη.

«Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.Εξήγησε ότι εάν η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας η φωτιά θα μπορούσε να μπει μέσα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, όπου δεν μένει εκείνος αλλά η πεθερά του που ευτυχώς έλλειπε.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε ότι στο βίντεο φαίνεται ένας τύπος ο οποίος στάθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο και αφού έβαλε φωτιά, έφυγε τρέχοντας.

Oι κάμερες, που έχει στο σπίτι του κατέγραψαν καρέ – καρέ τον άνδρα που τοποθέτησε τα γκαζάκια τα ξημερώματα.

Στις εικόνες φαίνεται ένα άτομο να πλησιάζει στην είσοδο με έναν σάκο και να βγάζει τα γκαζάκια, δευτερόλεπτα μετά η είσοδος τυλίγεται στις φλόγες.

“Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει την αστυνομία. Έχω κάμερες. Κάποιος ήρθε από πάνω περπατητός, στήθηκε στο πλατύσκαλο με τον σάκο, έβγαλε προφανώς τα γκαζάκια και τη βενζίνη, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας” είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για την επίθεση με τα γκαζάκια στο σπίτι του τα ξημερώματα.

“Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του. Είχε μουσάκι ο τυπάκος” πρόσθεσε.

“Είχα λάβει πριν καιρό απειλητικά email, είχε επικοινωνήσει η αστυνομία μαζί μου και τους είπα ότι δεν θέλω αστυνομικό. Δεν νιώθω καλά να έχω άνθρωπο να τρέχει μαζί μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ” υπογράμμισε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.