Ανδρέας Κονδύλης: Προχωράει ο σχεδιασμός της ανάπλασης της μαρίνας Αλίμου




Την μεγαλύτερη και, πλέον, την ωραιότερη Μαρίνα της Ελλάδας και ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου θα έχει σύντομα ο Άλιμος.
Ο σχεδιασμός της ανάπλασής της προχωράει, με σεβασμό στην καλαισθησία και το περιβάλλον, αλλά και με σεβασμό του επενδυτή στους όρους που ο Δήμος έχει θέσει με προηγούμενες Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
“Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου) θα παρουσιαστεί η πρώτη αρχιτεκτονική μελέτη – σχεδιασμός του κεντρικού τμήματος της Μαρίνας, ενώ στο προσεχές μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες δημόσιες παρουσιάσεις – διαβουλεύσεις” δήλωσε ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
“Είναι πολύ σημαντικό ότι οι εξελίξεις προχωράνε γρήγορα και θετικά, με τον Δήμο μας να γίνεται σεβαστός από τον Επενδυτή ως συνομιλητής, όπως ακριβώς συμβαίνει στις σοβαρές χώρες του δυτικού κόσμου (κάτι που στην χώρα μας δεν είναι, δυστυχώς, πάντοτε ο κανόνας, για διάφορους λόγους).
Σύμφωνα με το βασικό χρονοδιάγραμμα, οι σχεδιασμοί, διαβουλεύσεις και αδειοδοτήσεις θα ολοκληρωθούν εντός του 2022, ώστε το επόμενο έτος να ξεκινήσουν τα έργα.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.