Άλιμος: Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης του Μάκη Θεοφυλακτόπουλου
83 ετών πια, ο Μάκης Θεοφυλακτοπουλος, ξεκινά τη μέρα του με μια βόλτα από τον Άλιμο έως τη Γλυφάδα, πίνει τον καφέ του και επιστρέφει για να στρωθεί στη δουλειά.
Δουλεύει πυρετωδώς, ξεδιπλώνοντας το αστείρευτο ταλέντο του που είναι αυτό που του δίνει όρεξη, δύναμη και προοπτική.
Κοιμάται δίπλα στα τελάρα, τις μπογιές και τα πινέλα για να αρχίσει να ζωγραφίζει χωρίς να χάνει χρόνο όταν ξυπνά μέσα στη νύχτα.

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στις 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 96) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης του διακεκριμένου χαρισματικού ζωγράφου με τίτλο «Αύριο».Θα παρουσιαστούν 35 έργα του «μορφοπλάστη» καλλιτέχνη, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2021 ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αλίμου.

Την έκθεση συνοδεύει ένας πλούσια εικονογραφημένος κατάλογος με κείμενα του καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης και επιμελητή της έκθεσης Μάνου Στεφανίδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης στο τηλ. 213 2008044.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19, η είσοδος στο Πολιτιστικό Κέντρο θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, νοσήσαντες ή διαθέτοντες rapid τεστ 48 ωρών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.