Eπίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου




Το Δήμο Παλαιού Φαλήρου επισκέφθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Τάσο Γαϊτάνη.

Παρόντες στην επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας ήταν η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής του Νοτίου Τομέα Σοφία Βούλτεψη, και οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, -ο οποίος είναι Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, Ιωάννης Καλλιάνος και Βασίλης Σπανάκης. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών Μίλτος Μπαντής, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παλαιού Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου, καθώς και ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας.

 Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ιωάννη Φωστηρόπουλο και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την επέμβασή της στα καθημερινά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Ο κ. Φωστηρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Γραμματέα και δήλωσε: «Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στέκεται στο ύψος των περιστάσεων της πρωτοφανούς κρίσης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της Νότιας Αττικής, την Περιφέρεια και την κεντρική κρατική διοίκηση.



Χάρη στις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, οι Δήμοι μπορούν να διοικηθούν αποτελεσματικά, αφού χρέος όλων όσων υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κάθε μέρα να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των δημοτών μας. Ο νέος εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση αποτελεί πολύ σπουδαίο εταίρο σε κάθε Κυβέρνηση. Φιλοδοξούμε να συνδέσουμε επιστημονικά τις πολιτικές του Δήμου με τους ευρωπαϊκούς στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης και να δημιουργήσουμε δημοτικά προγράμματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με πρωτοβουλίες ενημέρωσης, αλλά και συγκεκριμένα για τη νεανική επιχειρηματικότητα».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόταση που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, για τη δημιουργία μιας δέσμης προτάσεων για την καταγραφή και αξιοποίηση ακινήτων που μέχρι στιγμής παραμένουν αναξιοποίητα.

Ο Γραμματέας της ΠΕ Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία μας σήμερα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι η αρχή μιας σειράς από επισκέψεις που θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής για να μιλήσουμε με μέλη, στελέχη μας και εκπροσώπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια προσωπική άλλωστε επιθυμία του προέδρου και Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Θέλουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με κάθε πολίτη και να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι οτιδήποτε τους απασχολεί.

Εσείς κρατάτε τον κοινωνικό ιστό και βρίσκεστε καθημερινά ανάμεσα στους πολίτες. Αν δεν υπήρχαν τόσο ικανά στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο εσείς, οι εμβληματικές μεταρρυθμίσεις και η πρόοδος της Κυβέρνησης στην ψηφιακή μετάβαση και στα logistics θα χρειάζονταν πολύ περισσότερο χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια από τις περιοχές όπου χτυπάει η καρδιά των ανθρώπων του παραγωγικού ιστού και έχουν γίνει σπουδαία βήματα εδώ, που οφείλονται κυρίως στην παράταξή μας στο Δήμο.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, η Κυβέρνηση έχει καταφέρει να βοηθήσει το σύνολο των πολιτών μέσα από μια σειρά εμβληματικών μεταρρυθμίσεων που αφορούν πρωτίστως την υγεία, αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, αλλά και τη μείωση των φόρων και των εισφορών για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.

Γι’ αυτό και εμείς βγαίνουμε στο δρόμο σε κάθε γειτονιά, για να ακούσουμε τους πολίτες, να δούμε τον αντίκτυπο της κοινωνικής μας πολιτικής, να ακούσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά τους. Απέναντι σε εκείνους που επιμένουν σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο να πολιτεύονται μέσα από την καταστροφολογία, εμείς απαντάμε μέσα από την καθημερινή δουλειά μας και τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.