COVID-19: Οι ευκαιρίες και τα οφέλη στον καρκίνο




Ποιες είναι οι ευκαιρίες και τα οφέλη που έφερε ο COVID-19 στον καρκίνο;

Ο COVID-19 έφερε την Τηλε-Ιατρική και την Τηλε-Ογκολογία στον Καρκίνο. Δείτε το άρθρο https://curecancer.gr/news/post/covid-and-cancer. Επικοινωνούμε με το γιατρό μας από απόσταση και αναφέρουμε έγκαιρα τα συμπτώματά μας, ώστε να λάβουμε γρήγορα θεραπεία.

Κάνετε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία; Επισκεφθείτε το CureCancer. Βρείτε το γιατρόπου χρειάζεστε και επικοινωνήστε μαζί του. Κερδίστε χρόνο, μειώστε τις μετακινήσεις και το κόστος. Μελέτη έδειξε αύξηση της ποιότητας ζωής, μείωση των επισκέψεων στο νοσοκομείο και αίσθημα ασφάλειας στους ασθενείς. Η διαδικτυακή «σχέση» ογκολογικών ασθενών με τους γιατρούς  λειτουργεί σαν φάρμακο, σύμφωνα με άλλη έρευνα.

Σε ποιους ασθενείς είναι κατάλληλη η Τηλε-Ιατρική / Τηλε-Ογκολογία;



Η Τηλε-ογκολογία είναι κατάλληλη σε ασθενείς που (α) είναι σε τακτική παρακολούθηση, (β) λαμβάνουν από του στόματος χημειοθεραπεία και (γ) χρειάζονται υπηρεσίες υποστηρικτικής φροντίδας. Το CureCancer προσφέρει ασφαλή και εύκολη επικοινωνία με το γιατρό μας, από απόσταση. Μειώνουμε τον κίνδυνο λοίμωξης, κερδίζουμε χρόνο με την οικογένειά μας! Το CureCancer μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε καλύτερα και περισσότερο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.