Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου: Τραγική κατάσταση με την υποστελέχωση των υπηρεσιών




Η τραγική κατάσταση με την υποστελέχωση των υπηρεσιών στο Δήμο Αγίου Δημητρίου συνεχίζεται παράλληλα οι απαιτήσεις και οι αρμοδιότητες έχουν σημειώσει τεράστια αύξηση. Η κυβερνητική έγκριση για πρόσληψη μόνο (1) μιας θέσης, μόνο ως ειρωνεία μπορεί να εκληφθεί.
Η κινητικότητα αντί να καλύψει τα κενά έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα και υπάλληλοι φεύγουν χωρίς να αναπληρώνονται.

Από τις Διοικητικές υπηρεσίες ΚΕΠ, Δημοτολόγιο , Γραφείο Προσωπικού , από Τεχνική Υπηρεσία μέχρι Μισθοδοσία, Λογιστήριο, Έσοδα, Γραφείο προμηθειών ακόμα και στην Δημοτική Αστυνομία είναι εμφανέστατη,  όσο ποτέ άλλοτε η έλλειψη προσωπικού.

Δεν είναι όμως μόνη η έλλειψη προσωπικού και η πανδημία που έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα. Είναι και η αλλαγή του πληροφοριακού συστήματος που κατά την έναρξη του νέου έτους έγινε χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία. Χωρίς οι νέες εφαρμογές να είναι έτοιμες στην αρχή του Έτους και οι υπάλληλοι να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να μην επιβαρυνθεί επιπλέον η ήδη προβληματική λόγω υποστελέχωσης λειτουργία των τμημάτων της Δ/νσης Οικονομικών.
Με το νέο πρόγραμμα, αντί να επιλυθούν  έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στους υπαλλήλους και στην λειτουργία των τμημάτων.
Οι Δημότες και οι συνάδελφοι έχουν δίκιο που αγανακτούν και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Καλούμε τη Διοίκηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να θεραπευτεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.



            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ             ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.