Σε αυτό το ΙΧ επέβαιναν οι τρεις νέοι που σκοτώθηκαν στην Εθνική Οδό




Σοκάρει η εικόνα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι που βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε νέοι άνθρωποι, όταν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες αλλά και σε στύλο φωτισμού. Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια δύο 21χρονοι και μία 22χρονη, ενώ τραυματίστηκαν ο 20χρονος οδηγός και μία ακόμη συνομήλική του. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Πηγή φωτό: pierianews.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα:
“Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.