Ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα





Η εποχή του ξεστολίσματος έφθασε και τα έλατα που ομόρφυναν επί ένα και πλέον μήνα τα σπίτια μας και ζέσταναν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα μείνουν για πάντα στις φωτογραφίες. Τα λαμπιόνια και τα όμορφα στολίδια βγαίνουν από τα κλαδιά τους, αλλά τα δέντρα έχουν τώρα άλλη αποστολή. Δεν θα πεταχτούν. Θα οδηγηθούν για ανακύκλωση και μετά τη διαδικασία κομποστοποίησης θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα.


Ο Δήμος Γλυφάδας με ένα τηλεφώνημα στο 15464 έρχεται έξω από την πόρτα κάθε δημότη και παραλαμβάνει τα έλατα. Η όλη διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. «Ήδη τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα ξεστολίζονται και εμείς τα μαζεύουμε άμεσα έξω από τη πόρτα σας, αρκεί να μας καλέσετε στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15464. Είναι διπλή η ωφέλεια από αυτή την προσπάθεια που κάνουμε κάθε χρόνο με τη δική σας βοήθεια και συνεργασία: Η πόλη μας παραμένει καθαρή και κατορθώνουμε παράλληλα με την ξεχωριστή διαλογή των δέντρων, να έχουμε ακόμη καλύτερη διαχείριση για την ανακύκλωση των οργανικών αποβλήτων της πόλης μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους».



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα

  • 04/01/2022 at 9:07 μμ
    Permalink

    Και ο δήμος Αλίμου μαζεύει τα χριστουγεννιατικα δέντρα όταν τηλεφωνησεις. Η διαφορά είναι ότι οι αριθμοί τηλεφώνων είναι δεκαψηφιοι για να μην χρεώνονται οι δημότες τους. Στην Γλυφάδα γιατί να έχουμε πενταψηφιο αριθμό και να χρεωνομαστε; Έχω ακούσει αρκετά άτομα που λένε σιγά μην τηλεφωνήσω για να χρεωθω. Κάποιος θα περάσει και θα μαζέψει το δέντρο. Αρα; Μεγάλο λάθος ο πενταψηφιος αριθμός.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.