Ξυλοκόπησαν τον Σεμέδο έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα




Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ο Ρούμπεν Σεμέδο και ένας φίλος του έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο επέστρεψε από το αεροδρόμιο στο σπίτι του. Μαζί του ήταν και ένας φίλος του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Πορτογάλος αμυντικός, έξω από τον σπίτι τον περίμεναν τρεις κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα και τους χτύπησαν.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στο Α.Τ. Γλυφάδας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την επίθεση στον Σεμέδο
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται με οπαδική βία, καθώς οι δράστες δεν φώναξαν συνθήματα ή κάτι άλλο που να αποκαλύπτει οπαδικά κίνητρα.



Επίσης, οι πρώτες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε απόπειρα ληστείας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο πίσω από την επίθεση να βρίσκονται άτομα από συγκεκριμένο χώρο που ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον Σεμέδο με αφορμή την υπόθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στη σύλληψή του έπειτα από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη σύντροφός του στη συνέχεια είχε ανακαλέσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.