Νότια προάστια: “Μάχη” για τη διεκδίκηση βραβείων Best City Awards 2022
Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, στη “μάχη” για διεκδίκηση βραβείων Best City Awards 2022, έχουν μπει οι δήμοι Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού Αργυρούπολης, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Τις υποψηφιότητες στα Best City Awards 2022 αξιολογεί 28 μελής κριτική επιτροπή με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκούς, και έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της σχετικής αγοράς. https://www.bestcityawards.gr
Τα βραβεία θα προκύψουν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. Οι υψηλότερες βαθμολογίες ανά κατηγορία θα βραβευθούν με Gold, Silver ή Bronze βραβείο

Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων.

Τα Best City Awards διοργανώνει για 5η χρονιά η εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής και επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Είναι τα μοναδικά και κορυφαία βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.
Καλή επιτυχία!Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.