Η θυσία της Σέρι: Χιονοστιβάδα δημοσιευμάτων για την τραγωδία στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης




Πολύ μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τη σκυλίτσα που κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και έχασε τη ζωή της, στη λεωφόρο Ιασωνίδου, στο Ελληνικό. Παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το τραγικό περιστατικό, όλα τα μεγάλα site κάνουν αναφορά στο ρεπορτάζ που ανέδειξε το notia.gr, προβάλλοντας το συγκλονιστικό βίντεο με τον ιδιοκτήτη της και περαστικούς να προσπαθούν σώσουν την Σέρι. Όλα τα ρεπορτάζ επισημαίνουν ότι στο σημείο που θυσιάστηκε η Σέρι, έπαιζαν χιονοπόλεμο παιδάκια. Μόνο όταν έγινε το κακό έκλεισαν το δρόμο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο του notia.gr, φαίνονται οι δραματικές στιγμές που προσπαθούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη σκυλίτσα που κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα

Κάποιος περαστικός κάνει στη Σέρι μαλάξεις και ο ιδιοκτήτης της, Νίκος Τζουρμετής της δίνει το φιλί της ζωής, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το βίντεο επιβεβαιώνει το τραγικό περιστατικό που κάποιοι επιχείρησαν να αμφισβητήσουν ότι συνέβη. Όπως ήδη έχει αναφέρει σε ρεπορτάζ το notia.gr, λίγα λεπτά πριν στο σημείο που είχαν πέσει τα γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια, έπαιζαν με το χιόνι παιδάκια. Υπάλληλοι του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που βρίσκονταν στη λεωφόρο Ιασωνίδου για να μαζέψουν τον εναέριο χριστουγεννιάτικο φωτισμό που ήταν η αιτία να κοπούν στη μέση δύο κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, δεν φρόντισαν να κλείσουν εντελώς τον δρόμο. Αυτό έγινε όταν το ρεύμα “χτύπησε” τη σκυλίτσα. Τότε αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και πήραν αμέσως τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ. Συνεργείο που έφτασε εκεί έκοψε το ρεύμα και έτσι δεν είχαμε χειρότερες καταστάσεις. Η Σέρι θυσιάστηκε για να σωθούν ανθρώπινες ζωές! (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.