Η απάντησή του Σεμέδο μέσω live στο Instagram




Ο Ρουμπέν Σεμέδο βγήκε σε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου όπως είπε: «να ξεκαθαρίσει την κατάσταση». Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό που υπέβαλε η σύντροφός του. Η συμβία του Πορτογάλου, φέρεται να ανασκεύασε ακολούθως, ωστόσο οι διαδικασίες είχαν ήδη κινηθεί και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης σχετικά με τη νέα του περιπέτεια με τον Νόμο, άρχισαν να βλέπουν το δημοσιότητας και οι πρώτες πληροφορίες για το τί προηγήθηκε και φτάσαμε στην επέμβαση της αστυνομίας. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο Πορτογάλος τσακώθηκε με την σύντροφό του στο σπίτι που διαμένουν στην Γλυφάδα.

Πάνω στον καυγά, φέρεται να την χτύπησε, τραυματίζοντάς την στην κλείδα και προκαλώντας της αμυχές. Την κλείδωσε μάλιστα και έξω από το σπίτι με την γυναίκα να καλεί την αστυνομία. Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν απ’ έξω την 28χρονη και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου και υποβλήθηκε η καταγγελία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του filathlos.gr, o αμυντικός του Ολυμπιακού μόλις η είδηση έγινε ευρέως γνωστή, ανέβασε story που την διέψευδε, ενώ λίγο αργότερα, μέσω live στο οποίο έπαιζε UNO μαζί με τη γυναίκα του χαρακτήρισε «fake news» τα όσα είδαν το φως τη δημοσιότητας.



Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο Instagram live:

«Βγήκαν κάποια νέα ότι με συνέλαβαν. Είμαι σπίτι μου. Είναι πρώτη φορά που γίνομαι τόσο ευθύς, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αυτό. Είναι fake news όσα διασπείρει ο κόσμος, για την σύντροφό μου και την σχέση μας, αυτό (το live) είναι για να δείξω ότι είναι όλα καλά. Παίζουμε UNO. Για να το κάνω σαφές και να το θέσω ευθέως. Είναι όλα καλά. Όχι άλλα ψέματα. Για τους ανθρώπους που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά τώρα ήταν απαραίτητο. Τόσα ψέματα, τόσες ιστορίες. Και κανένας δεν με ρώτησε. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Ελπίζω όχι έτσι. Λέγοντας σας τι είναι ψέματα και τι όχι.»

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 20:30, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Η Πορτογαλίδα σύντροφός του κάλεσε την Άμεση Δράση και είπε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού την ξυλοκόπησε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια υποστήριξε ότι την χτύπησε στην κλείδα, της προκάλεσε αμυχές, ενώ την κλείδωσε έξω από το σπίτι και δεν την άφηνε να μπει μέσα.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί που βρήκαν τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να επέμβει η υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας. Με βάση την καταγγελία ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη δύο ώρες αργότερα.

Ο Σεμέδο μετά την καταγγελία φέρεται να προσπάθησε να μεταπείσει την 28χρονη σύντροφό του. Η γυναίκα φέρεται να επιχείρησε να ανασκευάσει, ωστόσο είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες γι’ αυτό και οι αστυνομικοί προχώρησαν κανονικά στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή. Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι αφού έδωσε κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Ήδη έχει εκδοθεί παραπεμπτικό προκειμένου η 28χρονη να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει πράγματι αμυχές και είναι χτυπημένη στην κλείδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα φέρεται να είπε πως μια σκηνή ζηλοτυπίας ήταν η αφορμή για τον καβγά. Όπως υποστήριξε, ξεκίνησε ως ένα έντονο φραστικό επεισόδιο, που μετά έγινε οξύτατο και στο τέλος ο ποδοσφαιριστής την χτύπησε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή της φέρεται να είπε ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με την βία στον δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.