Η αντιδήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ




“Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, ορίζοντας με ως Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου. Θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις” δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου

Μια ομάδα σαραντάρηδων με έντονο άρωμα γυναίκας και ένα φρέσκο δίδυμο στην ενημέρωση επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοινώνοντας τα πρόσωπα που στελεχώνουν το επιτελείο του στο ΚΙΝΑΛ.

Όλα τα στελέχη ανήκουν στη γενιά του Νίκου Ανδρουλάκη, δείγμα της διάθεσης ανανέωσης που θέλει να εμφυσήσει στη Χ. Τρικούπη, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί και προεκλογικά.
Εκπρόσωπος Τύπου, ο μέχρι σήμερα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Μάντζος.
Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου, η Δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου.
Επικεφαλής της Επιτροπής για την Αυτοργάνωση του Κινήματος, αναλαμβάνει ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.
Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, η Δικηγόρος Έλενα Αναστασίου.
Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Θανάσης Γλαβίνας
Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, η Μάρα Κουκουδάκη.
Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, ο πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων Ευάγγελος Αργύρης.
Δικηγόροι, νέοι και φρέσκα πρόσωπα οι εκπρόσωποι Τύπου
Στον τομέα της ενημέρωσης, ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε δύο δικηγόρους, οι οποίοι είναι νέα πρόσωπα στην κεντρική πολιτική σκηνή, αν και διαθέτουν εμπειρία ενασχόλησης με τα κοινά.

Δημήτρης Μάντζος-Εκπρόσωπος Τύπου
Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το iefimerida.gr, εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος ήταν διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ επί προεδρίας Γεννηματά.



Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1982. Δικηγόρος, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Εμπορικό Δίκαιο και υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διετέλεσε Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, από τον Ιούλιο 2019 έως σήμερα.

Από το 2015 υπηρέτησε στη Βουλή ως συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, με κύριο αντικείμενο τα ζητήματα Δικαιοσύνης και Θεσμών.

Την περίοδο 2011-2014 απασχολήθηκε ως σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με εξειδίκευση στη συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς και στη δικαστική συνδρομή.

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και της Γραμματείας του Τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος. Την περίοδο πριν τη συνταγματική αναθεώρηση του 2019 συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Θέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη Συνταγματική και Θεσμική Μεταρρύθμιση.

Τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης και Εκτελεστικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Έγγαμος και πατέρας ενός οκτάχρονου γιου.

Αναστασία Σιμητροπούλου-Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου
Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε η επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα, Αναστασία Σιμητροπούλου, η οποία έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος με δικηγορικό Γραφείο στο Καλαμάκι. Κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας και είναι μέλος τρίτεκνης οικογένειας. Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος από το 2010 και επί δημαρχίας Ανδρέα Κανδύλη διετέλεσε αντιδήμαρχος Διοικητικών-Κοινωνικών Υπηρεσιών και Νομικής Υπηρεσίας.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου
Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας και νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα). Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Προσωπικές επιλογές Ανδρουλάκη
Και οι δύο αποτελούν προσωπικές επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, χωρίς να έχουν όλα αυτά τα χρόνια προσωπική επαφή μαζί του.

Οι πρώτες κρούσεις στους δύο έγιναν μέσα στις γιορτές. Η πρόταση στον Δημήτρη Μάντζο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στις αρχές του νέου έτους. Στην επιλογή του εκτιμήθηκε η καλή εικόνα που είχε στην ΚΟ και οι θετικές εισηγήσεις από βουλευτές. Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.