Γλυφάδα: Τι είπε ο Σεμέδο για την επίθεση έξω από το σπίτι του (VIDEO)




«Από τύχη είμαι ζωντανός». Τις λέξεις αυτές χρησιμοποίησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για να περιγράψει την περιπέτεια που έζησε όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο Σεμέδο, μιλώντας σε δημοσιογράφο του Αlpha, είπε ότι τον χτύπησαν «πολύ» οι τρεις μαυροφορεμένοι άνδρες που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο ποδοσφαιριστής στη Γλυφάδα.

Ο διάλογος του Σεμέδο με τον δημοσιογράφο όπως τον έχει καταγράψει το newsbomb.gr:

Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;»
Σεμέδο: «Ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Τι συνέβη χθες το βράδυ;»
Σεμέδο: «Δεν ξέρετε; Από τύχη είμαι ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Σας χτύπησαν;»
Σεμέδο: «Πολύ».



Σύμφωνα με την καταγγελία του Ρούμπεν Σεμέδο στο ΑΤ Γλυφάδας ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε κατά την επιστροφή του το βράδυ της Παρασκευής -μαζί με έναν φίλο του- στο σπίτι του Γλυφάδα.

Οι καταθέσεις αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και ο φίλος του, δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, και ενώ βρισκόταν έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, δέχτηκαν την επίθεση τριών μαυροφορεμένων ανδρών οι οποίοι είχαν και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς, οι άγνωστοι άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τους στο έδαφος.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ειδοποίησε την Άμεση Δράση, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, με ίδια μέσα, κατευθύνθηκαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για εξετάσεις και στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για να καταγγείλουν το περίεργο περιστατικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.