Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το τροχαίο με τη Ferrari




Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα, χθες (13.01.2022) το βράδυ, φέρνει στο φως το newsit.gr. Δείχνει τη Ferrari που μόλις έχει αγοράσει ο 45χρονος επιχειρηματίας και κάνει την πρώτη του βόλτα με το νέο του απόκτημα.

Ήταν περίπου 21:00 το βράδυ όταν ο Τζώρτζης Μονογυιός βρίσκεται στη νέα του Ferrari, με συνοδηγό τη γυναίκα του, Αθηνά. Κινούνται επί της παραλιακής, με κατεύθυνση από τη Βούλα προς τη Βουλιαγμένη όπου είναι το σπίτι τους. Τίποτα δεν προμηνύει το θανατηφόρο τροχαίο που θα γίνει λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που κάμερα ασφαλείας “πιάνει” το super car του επιχειρηματία, αδερφού της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Η κάμερα είναι στραμμένη στην παραλιακή, προς το φανάρι με τη συμβολή της με τη Βουλιαγμένης. Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού κινείται στη δεξιά λωρίδα, μπαίνει σταθερά στη στροφή και δεν φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Λίγα μέτρα από το σημείο αυτό, άγνωστο ακόμα γιατί, ο 45χρονος επιχειρηματίας θα χάσει τον έλεγχο της Ferrari, το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο, να χτυπήσει σε μια πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και σε δέντρα στην προστατευτική νησίδα, θα γίνει σμπαράλια και θα τυλιχθεί στις φλόγες!



Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όταν κλήθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού προκειμένου να αναγνωρίσει την σορό του αδερφού της Τζώρτζη ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο τροχαίο στην Βούλα οδηγώντας την καινούρια του Ferrari.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει από στενό συγγενή του το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Τραγική λεπτομέρεια: η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο για το οποίο ξαφνικά μιλούσε όλη η Ελλάδα. Η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Εκεί, την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Η κα Μονογυιού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έμεινε στο νοσοκομείο έως τη μια μετά τα μεσάνυχτα.

Η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.

Η οικογένεια περιμένει να δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα προκειμένου να προχωρήσει η νεκροτομή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.