Άλιμος: Πρωτόγνωρες καταστάσεις αντιμετωπίζουν στους δρόμους της πόλης τα συνεργεία του Δήμου (EIKONEΣ)




Πρωτόγνωρες καταστάσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν τα συνεργεία του δήμου Αλίμου που βρίσκονται από την Δευτέρα στους δρόμους της πόλης. Παντού έχουν πέσει σπασμένα κλαδιά, ακόμη και ολόκληρα πεύκα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, κυρίως στην ηλεκτροδότηση, αφού έχουν παρασύρει καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα δεκάδες νοικοκυριά. “Επιχειρούμε ασταμάτητα, ενώ από την Κοινωνική Υπηρεσία παίρνουμε συνεχώς τηλέφωνο ηλικιωμένους που ζουν μόνοι, αλλά και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, για να δούμε αν χρειάζονται κάποια βοήθεια” δήλωσε στο notia.gr, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Παρακαλούμε θερμά για την υπομονή όλων, καθώς οι εργασίες γίνονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες και έχουμε πολλά σημεία με ζημιές. Θα εργαζόμαστε ασταμάτητα με εναλλαγή βαρδιών, μέχρι να αποκατασταθούν όλα.
Για τα σημεία που τα κλαδιά ακουμπάνε ή μπλέκονται με καλώδια της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ), πρέπει να επιληφθούν τα συνεργεία της, καθώς υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Έχουμε ήδη ενημερώσει την ΔΕΔΔΗΕ με πλήρη λίστα των προβλημάτων, από εχθές το βράδυ. Αν το επιτρέψει η ΔΕΔΔΗΕ, θα την συνδράμει και το δικό μας προσωπικό.
Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ μην πλησιάζετε και μην παίζετε χιονοπόλεμο κοντά σε πεσμένα κλαδιά, καλώδια, τρεχούμενο νερό (χιόνι που λιώνει) και σημεία με βλάβες. Ο κίνδυνος να χτυπήσετε είναι μεγάλος.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.