Άλιμος: “Θα είμαστε διαρκώς σε επιφυλακή” λέει ο δήμαρχος (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Επί ποδός” είναι από το πρωί τα συνεργεία για την πολιτική προστασία του δήμου Αλίμου. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος στην αποψινή σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, η έντονη χιονόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το μεσημέρι. Απόψε αναμένονται δύο δυνατά “κύματα” χιονιού, ένα από τις 6 μ.μ. το απόγευμα και μετά και ένα από τις 12 το βράδυ κι έπειτα. Συνεπώς θα ξημερώσει με πολύ χιόνι και η κακοκαιρία θα είναι έντονη και αύριο.

“Θα είμαστε διαρκώς σε επιφυλακή, ώστε να βελτιώνουμε όσο γίνεται τις συνθήκες στους δρόμους και να σας ενημερώνουμε για κάθε τί σημαντικό” λέει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος μαζί με τον αντιδήμαρχο Νίκο Αλβανό, συντονίζουν τα συνεργεία για να μένουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης

  • Το πρωί, πριν πέσει χιόνι, ρίξαμε αλάτι σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες.
  • Από την έναρξη της χιονόπτωσης και μετά, διαρκώς εκχιονίζουμε με την χρήση μηχανημάτων, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό. Παρόλα αυτά, η χιονόπτωση είναι τόσο έντονη, που “ξαναστρώνει” τον δρόμο, σχεδόν αμέσως μετά τον εκχιονισμό και την διάνοιξή του. Γιαυτό και θα επαναλαμβάνουμε διαρκώς και αύριο τον εκχιονισμό. Θερμή παράκληση, αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.
  • Ευτυχώς δεν έχουμε πτώσεις και σπασίματα δένδρων από το βάρος του χιονιού, χάρις στο καλό κλάδεμα που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα δένδρα (στα πεζοδρόμια, άλση κ.λπ.). Μέχρι τώρα έχουν σπάσει μόνον ελάχιστα κλαδιά. Όμως η χιονόπτωση θα συνεχίσει, συνεπώς είναι πιθανό κάποια δένδρα τελικά να μην αντέξουν. Γιαυτό σας παρακαλώ θερμά να προσέχετε.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.