Stop επ´αόριστον στα χερσαία έργα της Μαρίνας Βουλιαγμένης




Η πρώτη δικαίωση για τους κατοίκους που προσέφυγαν στο ΣΤΕ κατά του έργου επέκτασης της μικρής Μαρίνας Βουλιαγμένης σε μεγάλο λιμάνι, ήρθε από την αρχαιολογική υπηρεσία με την απαγόρευση επ´αόριστον της συνέχισης των χερσαίων έργων λόγω αρκετών αρχαιολογικών ευρημάτων.

Η συγκεκριμένη απαγόρευση αν και δεν είναι οριστική βάζει «φρένο» στα σχέδια των μεγαλοεπενδυτών του Αστέρα Βουλιαγμένης που δυστυχώς υποστηρίζει φανατικά η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε σημείο να παρέμβει νομικά κατά της προσφυγής των κατοίκων της στο ΣΤΕ!

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος επιμένει στη θέση του ότι «δεν τρέχει τίποτε» και ότι η μαρίνα δεν μεγαλώνει παρά μόνο 28 μέτρα, ενώ η ίδια η μελέτη του Αστέρα στην σελίδα 118 αναφέρει ακριβώς ότι επεκτείνεται ο προσήνεμος μόλος στα 500 μέτρα, δηλαδή περίπου μόνο 200 μέτρα παραπάνω…!

Η συγκεκριμένη ανυπόστατη τοποθέτηση αναπαράγεται στο «διαφημιστικό έντυπο» της δημοτικής αρχής, το οποίο προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο, με τον εντυπωσιακό τίτλο «Fake News: Ψέματα και αλήθειες για τη μαρίνα Βουλιαγμένης».



Τα ψέματα όμως προέρχονται από τη δημοτική αρχή που λειτουργώντας ως «εργολάβος των συμφερόντων» του Αστέρα προσπαθεί να απαξιώσει τους κατοίκους που αντιδρούν σε αυτή την παράλογη επέκταση!

Μεταξύ των ψεμάτων και ένα ψήγμα αλήθειας: το έντυπο αναφέρει ότι «Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο λιμενικό έργο θα ήταν αναγκαίο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (π.χ. θολερότητα στο νερό)».  Ώστε η θολερότητα του νερού δεν οφείλεται στον κακό Νοτιά αλλά στα έργα; Επιτέλους, το παραδέχεστε κύριοι…

Όσο για την δήθεν αναγκαιότητα του έργου, καλύτερα να μην το σχολιάσουμε… Αναγκαιότητα για ποιους; Πηγή: ilovevouliagmeni.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Stop επ´αόριστον στα χερσαία έργα της Μαρίνας Βουλιαγμένης

  • 27/12/2021 at 8:16 μμ
    Permalink

    Ο δήμαρχος της πόλης, προστατεύει με κάθε “τρόπο” τους κατακτητές του Αστέρα Βουλιαγμένης, προκειμένου τον πλήρη αποχαρακτηρισμό του Λαιμού Βουλιαγμένης…..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.