Hλιούπολη: Αιμοδοσία & Εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών




Διπλή δράση εθελοντικής προσφοράς του δώρου της Ζωής διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης στο Δημαρχείο, Σοφοκλή Βενιζέλου 114, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 09.00 έως 13.00.

  1. Εθελοντική Αιμοδοσία: Πρόκειται για την 66η κατά σειρά διοργάνωση του Δήμου, που συνεχίζει με συνέπεια το κοινωνικό του έργο. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς. Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή σας στην αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ σας.
  2. Εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών: Πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».  Για την εγγραφή στην «Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» απαιτείται:
  3. Να είστε υγιής, από 18 έως 45 ετών.
  4. Να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση εγγραφής.
  5. Να δώσετε δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σιέλου), το οποίο και θα αποσταλεί από τον Δήμο Ηλιούπολης στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με σκοπό να πραγματοποιηθεί η εξέταση της ιστικής ταυτότητας σε συνεργαζόμενο εξειδικευμένο εργαστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε επικοινωνώντας:

  •  Με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 210 99 70 009 – 010.
  • Με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς στο τηλέφωνο: 213 20 34 256
  • Με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στο τηλέφωνο: 210 77 75 615 – 6

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Χατζηδάκης σημειώνει ότι: «Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, με την ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπιά που χαρακτηρίζουν τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας, Γιάννη Πούλο, αλλά και όλους τους Εργαζόμενους στην Υπηρεσία με αφοσίωση και συνέπεια σχεδιάζουν και υλοποιούν δράσεις, ενέργειες και πρωτοβουλίες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Όλοι Μαζί προσφέρουμε «Διπλό το δώρο της Ζωής» στις 19 Δεκεμβρίου!»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.