Boύλα: Θύμα διάρρηξης ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Φεντερίκο Μακέντα




Στόχος της συμμορίας που χτυπάει τις οικίες επώνυμων ποδοσφαιριστών, έγινε ο Ιταλός σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O οι δράστες το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έλειπε από την μεζονέτα στη Βούλα «ξήλωσαν» την συρόμενη πόρτα της κουζίνας, και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ανενόχλητοι οι κλέφτες ερεύνησαν όλα τα επίπεδα της μεζονέτας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αφαίρεσαν 1.500 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Οι δράστες έφυγαν με πλούσια λεία, ο ποδοσφαιριστής όταν επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Τροίας, διαπίστωσε την κλοπή, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ομάδας του, και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός είπε στους αστυνομικούς ότι έλειπε από το σπίτι του από τις 21:00 έως 23:55, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η σπείρα και ξάφρισε ότι πολύτιμο είχε στην πολυτελή κατοικία.



Η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα από τις υπηρεσίες της αστυνομίας, που δεν αποκλείουν οι κακοποιοί να είναι οι ίδιοι που μπήκαν πριν από λίγες ημέρες και στη μεζονέτα του τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.