Aρπαγή και ληστεία γνωστού επιχειρηματία των νοτίων προαστίων




Θρίλερ στο Λαύριο με την αρπαγή και ληστεία γνωστού επιχειρηματία των νοτίων προαστίων. Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, 24χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης, δέχθηκε άγρια μεσάνυχτα επίθεση από την ομάδα των αλλοδαπών που τον άρπαξαν, τον πέταξαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και με την απειλή όπλων, του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν τον ίδιο και την οικογένεια του αν δεν τους δώσει λύτρα. Το θύμα, διατηρώντας την ψυχραιμία του, ανέλαβε ρόλο διαπραγματευτή, έριξε το ποσό από τις 12.000 στις 7.000 ευρώ και δίνοντας στους ληστές και ένα Rolex κατάφερε να βγει αλώβητος από αυτό τον εφιάλτη. Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr περιγράφει του σκηνικό του τρόμου λίγα λεπτά μετά τις 00:30 της Κυριακής.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί με οδηγό τη μαρτυρία του θύματος προσπαθούν να εντοπίσουν το μπλε Renault Megane που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να τους περάσουν χειροπέδες.

H αρπαγή και η διαπραγμάτευση

Ξεκινώντας την περιγραφή του άγριου σκηνικού, στο protothema.gr, ο 24χρονος επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης γνωστού brand στο χώρο της ένδυσης, αναφέρει πως θεωρεί βέβαιο ότι οι απαγωγείς του και ληστές τον παρακολουθούσαν ημέρες. Έτσι, όταν στις 12:30 πάρκαρε το γρήγορο Audi έξω από το σπίτι του, πέρασαν στην τελική φάση του σχεδίου τους…Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.