Σκοράρει ο Σαπάτα, προκρίνεται η Λιλ




Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με αρκετές ομάδες να αναζητούν τα τελευταία προνομιούχα εισιτήρια.

Η πλήρης αξιολόγηση του fonbet casino live

881. Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (22:00)

Στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αταλάντα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την αξιόμαχη Βιγιαρεάλ και να κατακτήσει τη 2η θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ προέρχεται από αήττητο σερί 10 αγώνων (6-4-0, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Έχει τη δύναμη ως ομάδα να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στο στόχο της. Ουδεμία σοβαρή απουσία στο αγωνιστικό σκέλος. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες, αν μη τι άλλο πεσμένο το ηθικό της.



➥ Προβάδισμα έχει ο άσος, ωστόσο θα προτιμήσουμε την επιλογή να σκοράρει ο Σαπάτα οποιαδήποτε στιγμή στο ματς, με την απόδοση να προσφέρεται στο 2.00.

882. Βόλφσμπουργκ – Λιλ (22:00)

Περνάμε στον αμέσως επόμενο όμιλο, τον 7ο, για την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Λιλ. Η γερμανική ομάδα είναι ουραγός στο γκρουπ, ωστόσο έχει τύχη για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα. Θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, αν κάτσει «Χ» και το άλλο ματς του ομίλου. Σημαντική η απουσία του φορ Νμετσά. Η Λιλ απλά χρειάζεται να μην ηττηθεί για να είναι στην επόμενη φάση. Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, αήττητη επί 6 σερί επίσημα ματς (3-3-0). Έχει όμως σοβαρές απουσίες και αφορούν το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Εκτός σίγουρα ο μέσο Σέκα και οι φορ Μπαμπά, Γουέα, ενώ αμφίβολος δίνεται ο εξτρέμ Ικονέ.

➥ Για δύο αποτελέσματα οι Γάλλοι, μπορούν να εκπληρώσουν τον στόχο τους, θα τους προτιμήσουμε με ασιατικό χάντικαπ (+0.25) και σε απόδοση 1.86.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.