Πρωτέας Βούλας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar




Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πρωτέα, στο Αθλητικό Κέντρο της Βούλας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021. Σε ένα εορταστικό κλίμα γεμάτο χριστουγεννιάτικα δώρα, παιχνίδια και μουσική τα παιδιά των Ακαδημιών μπάσκετ του Πρωτέα με τους προπονητές τους διασκέδασαν με φιλικούς αγώνες, ανταλλαγή δώρων, ευχές και παιχνίδια.

Οι γονείς, τα παιδιά, οι έφοροι και όλη η οικογένεια του Πρωτέα γιόρτασαν, διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να κάνουν χριστουγεννιάτικες αγορές από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και στήριξαν την διοργάνωση όπως το Αρτοποιείο Βενέρη, η κάβα Delicato, τα κοσμήματα Shinysoul και KalliArt. Επίσης, κατέφεραν όλοι μαζί να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας» και να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσό για τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας κ. Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε: «Τα μέλη της μεγάλης οικογένειας τους Πρωτέα, γονείς και αθλητές, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από αυτή την προσπάθεια ανταποκρίθηκε ο κόσμος και καταφέραμε να βοηθήσουμε το έργο του Συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας». Οι αθλητές μας συνδύασαν το αγαπημένο τους άθλημα με στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και δεσμευόμαστε να επαναλάβουμε αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.