Με έργα η Γλυφάδα τιμά καθημερινά τα Άτομα με Αναπηρία




Με συνεχείς δράσεις και έργα, με μεγάλη προσπάθεια και πολλή αγάπη, η Γλυφάδα τιμά καθημερινά τα Άτομα με Αναπηρία. Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ αποτελεί απλώς μια υπενθύμιση γι αυτά που πρέπει ακόμη να γίνουν -και θα γίνουν- στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είχε σήμερα συνάντηση και συνεργασία με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, δικηγόρο, πρ. Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Παπά, για όλα εκείνα που πρόκειται να γίνουν ώστε να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των Ατόμων με Αναπηρία. «Η Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία είναι μια παγκόσμια ημέρα που τιμούμε σήμερα. Η ανεξάρτητη διαβίωση είναι μια διαρκής προσπάθεια, που κάνουμε στη Γλυφάδα μας κάθε μέρα.

Εδώ βλέπετε ένα παράδειγμα: Στην παραλία μας, το SeaTrac, μαζί με μια ολοκληρωμένη υποδομή για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία, είναι από το 2017 μέχρι και φέτος πρώτο σε χρήση πανελλαδικά», δήλωσε ο κ. Γιώργος Παπανικολάου. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχό μας για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα και γι αυτά που προτίθεται να πράξει στο μέλλον. Με διάθεση, συστηματικότητα, σεβασμό, μεράκι και πάνω απ΄όλα, αγάπη», τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γιάννης Παπάς.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.