Φτωχοδιάβολος, άστεγος και με ψεύτικο όπλο ο ληστής των ΕΛΤΑ στο Κορωπί (VIDEO)
Ο άνθρωπος που αναστάτωσε μια ολόκληρη περιοχή της Αττικής επιχειρώντας να κάνει ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου και ο οποίος μάλιστα ακινητοποίησε επτά υπαλλήλους του υποκαταστήματος, είχε ψεύτικο όπλο και ήταν και άστεγος!

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, το όπλο που είχε στα χέρια του ήταν ρέπλικα.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Ο άνδρας, μπήκε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί μαζί με τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ στο Κορωπί αφού τους έδεσε με tie wrap, ζήτησε με την απειλή του ψεύτικου όπλου από μια υπάλληλο να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Οι επτά εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος παρακολουθήσαν τις κινήσεις του ληστή, χωρίς να αντιδράσουν από την πρώτη στιγμή. Μια υπάλληλος όμως κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο δράστης που την είχε στήσει έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ από τις τέσσερις και μισή το πρωί, σάστισε και αμέσως τράπηκε σε φυγή.
Τρέχοντας όπως δείχνει και το πρώτο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος πρατηρίου της περιοχής, προσπάθησε να φύγει από την περιοχή. Ωστόσο η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν τόσο μεγάλη που κατάφεραν να εντοπίσουν το ληστή λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα των ΕΛΤΑ και να του περάσουν χειροπέδες.

Τις εικόνες αυτές, που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsit.gr τρία περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ με αναμμένους τους φάρους έχουν σταματήσει σε ένα δρόμο του Κορωπίου. Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ αστυνομικοί έχουν αποβιβαστεί από τα οχήματα τους. Ακινητοποιούν το ληστή στα σκαλιά της εισόδου ενός κτιρίου. Γύρω από το δράστη κάνουν έναν κύκλο προκειμένου να μην έχει τρόπο διαφυγής, κι αφού έχουν κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες η επόμενη κίνηση τους θα είναι να τον οδηγήσουν σε ένα από τα περιπολικά, για να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος των ΕΛΤΑ που παρέμειναν όμηροι στα χέρια του ληστή για περίπου μισή ώρα, αμέσως μετά την περιπέτεια τους πήγαν στον αστυνομικού τμήμα του Κορωπίου για καταθέσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν. Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης / Αναστασία Σταματοπούλου – newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.