Τι λέει η Εύα Ντογιάκου για το έγκλημα που συγκλόνισε τη Γλυφάδα




Συγκλονισμένη παραμένει η οικογένεια του 66χρονου θύματος στο οποίο έστησε καρτέρι ο γιος της συντρόφου του στην οδό Βορείου Ηπείρου 4.

Αφού διαπληκτίστηκαν έντονα, τον έριξε στη τζαμαρία καταστήματος και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές. Μάλιστα, για περίπου 40 δευτερόλεπτα μαχαίρωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του ο 51χρονος στη Γλυφάδα. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια ο 51χρονος πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Γλυφάδας και παραδόθηκε. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι «τον καθάρισα γιατί γιατί χρώσταγε λεφτά στη μητέρα μου».

Εύα Ντογιάκου στις “Συνδέσεις” της ΕΡΤ1: «Σε σοκ η εντολέας μου»

H Εύα Ντογιάκου, συνήγορος της συντρόφου του θύματος και μητέρας του δράστη λέει στο Newsbeast πως: «Τα χτυπήματα δείχνουν ότι ήταν αποφασισμένος, όλο αυτό δείχνει οργή και μίσος. Δεν ευσταθεί όμως λογικά όλο αυτό, δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο ρεαλιστικό όπως μου εξηγεί η οικογένεια. Δεν μπορούν να καταλάβουν το κίνητρο. Και επαναλαμβάνω αυτό που είπα και χθες- δεν υπάρχει μεταξύ τους καμία οικονομική διαφορά ή εκκρεμότητα. Και από αυτά που ακούμε να ισχυρίζεται ο 51χρονος τίποτα δεν ισχύει σύμφωνα με την εντολέα μου. Ο σύντροφος της επ’ ουδενί δεν διαχειριζόταν την περιουσία της γυναίκας. Η οποία, ακόμα δεν έχει ανταλλάξει μια κουβέντα με τον 51χρονο γιο της»



Σημειώνεται ότι η γυναίκα που έχασε τον άντρα της από τα χέρια του παιδιού της έχει άλλο ένα παιδί, μια κόρη η οποία διαμένει μαζί της. Όπως μας λέει η κα Ντογιάκου: «Είναι και αυτή πολύ σοκαρισμένη, τον είχε σαν πατέρα της το θύμα».

Χθες, μιλώντας στο Newsbeast η κα Ντογιάκου είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, πολύ αγαπημένη. Το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αξιοπρεπέστατος, τον συμπαθούσε όλη η γειτονιά. Βοηθούσε όλο τον κόσμο και πολλές φορές είχε βοηθήσει και τον ίδιο τον δράστη σε ό,τι και όπου χρειάστηκε και για αυτό έχουν πέσει από τα σύννεφα όλοι με το γεγονός. Ο δράστης ήταν στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα, υπήρχε μια απόσταση αλλά τον είχαν συνδράμει αρκετές φορές όπως μου είπε η εντολέας μου και μητέρα του».

Και με αεροβόλο πιστόλι χτύπησε το θύμα του

Εντωμεταξύ, από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και την ιατροδικαστική εξέταση, προκύπτει ότι ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, αφού πρώτα κατάφερε τρεις θανάσιμες μαχαιριές το θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι.

Το αεροβόλο βρέθηκε μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι και δύο λάμες στο αυτοκίνητο του 51χρονου, το οποίο το πάρκαρε έξω από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής όπου παραδόθηκε. Αστυνομικές πηγές, πάντως, διευκρινίζουν ότι «ο θανάσιμος τραυματισμός δεν επήλθε από τις σφαίρες του αεροβόλου αλλά από τα τραύματα που κατάφερε με το μαχαίρι». Εύα Ντογιάκου στις “Συνδέσεις” της ΕΡΤ1: «Σε σοκ η εντολέας μου»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.